Ljupka Stević preko noći je postala jedna od najpoznatijih pjevačica ne samo u Srbiji, nego u cijelom regionu, ali nažalost ne zbog svojih pjesama, nego zbog nemilih događaja koji su se odigrali prije nekoliko večeri, kada je polupala dva automobila svojeg bivšeg dečka, generala Dragiše Simića. Naime, vijest je odjeknula u svim medijima, i to zajedno sa videom koji je objavljen od strane prolaznika koji su snimali ali i zbog nadzornih kamera. Ona je tom prilikom zadobila i ozljede zbog kojih je morala u bolnicu, ali je ipak dobro prošla.

Međutim, Ljupka je došla u emisiju kod Ognjena Amidžića, koji je htio da sazna sve detalje vezane uz prevaru i sami napad na Simića. Ljupka je tokom emisije izjavila jednu vrlo zanimljivu stvar, a to je da je lagala. Ona kaže kako je u policiji izjavila da ne zna šta je zapravo bilo, te je slagala i da se on uplašio za svoju bezbjednost, ona je gurnula ruku da uzme torbu, i onda se posjekla. Ljupka kaže kako je dala sve te izjave samo kako bi dobila blažu kaznu, te joj se desilo da prvi put kad daje izjavu, odmah nešto i slaže.

Ona kaže kako ju je jednostavno previše boljelo to što ju je lagao i varao i da bi razgovor sigurno promijenio dosta stvari, ali on to nije htio i onda je završilo tako kako je završilo. Ljupka  kaže da je ona planirala svoj budući život sa njim jer su ipak bili zajedno skoro deset godina, a to što je on u braku nije joj nikad smetalo, barem kako je i sama kazala – po njoj u 21. vjeku ima dosta ljudi koji su u braku samo na papiru, ali ne i u stvarnom životu.

Ads