Suzana Mančić jedna je od najpoznatijih voditeljica sa ovih prostora, a njenu karijeru u visine je podigla upravo uloga Loto devojke koju je imala još kao mlada. Naime, ona je od tada postala jedno od glavnih voditeljskih lica zabavnog programa, a imali smo je prilike gledati i u Grandu, kada je vodila Grand Paradu zajedno sa Draganom Katić. Pored toga, jedno vrijeme je imala i pjevačku karijeru, ali se ipak vratila svom starom pozivu. Sada više nije toliko aktivna u javnosti, ali je ipak veoma aktuelna.

Suzana iza sebe ima dva braka. Prvi put se udala za Nebojšu Kunića, koji je tada bio bubnjar grupe Sedmorica mladih, a iz tog braka ima kćerku Teodoru. Obzirom da je u to vrijeme zavladala kriza na estradnoj sceni, Nebojša se počeo baviti privatnim biznisom, te su se zbog toga često selili, a na kraju su završili u Moskvi, gdje je rodila svoju drugu kćerku, Nataliju. Nakon osam godina braka, stavili su tačku na tu vezu i razveli se, a obzirom da je Nebojša tada psihički ugnjetavao, pala je i u depresiju. Nakon toga upoznala je svog sadašnjeg supruga, grčkog biznismena Simeona Ocomokosa 2000. godine, a zajedno su skoro 20 godina, jer su u par navrata imali neke pauze.

Suzana kaže kako je tokom pandemije najviše patila jer je morala biti odvojena od muža čak 107 dana, ali su nakon toga proveli dva mjeseca zajedno, nakon čega se vratila u Srbiju, misleći kako neće biti više problema. Međutim, granice su opet zatvorene, a iako ona može proći sa vjenčanim listom, htjela je da povede i svoju sestru i djecu. Suzana je kazala kako joj teško pada razdvojenost i da ne bi mogla ponovno proći čitav taj period bez muža.

Ads