Regionalna zvijezda Lepa Brena i bivši teniser Slobodan Živojinović proslavili su 29 godina skladnog braka iz kog imaju dvojicu sinova Stefana i Viktora.. Za Brenu se zna da je svoju karijeru na estradi počela još 1980 godine, a mediji su jedno vrijeme pisali o njenoj udaji za jednog novinara, da bi se ona na kraju udala za Živojinovića. 1985. godine se mnogo pisalo i o njenoj vezi sa Mirkom Krilićem, a tada su se Zrenjaninci nadali da će Brena Nacional da postanje njihova snajka, jer njena veza sa zrenjaninskim ljepotanom, i tada DJ-em nikome nije izgledala kao neobavezna, a i Brena je sama izjavljivala kako postoji jedan dečko kojeg voli

Mirko je bio urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista „Zrenjanin“. !Radio je i kao PR menadžer „Jugoremedija“ i direktor marketinga u „Servo Mihalj turistu“, a ovako je svojevremno govorio o svojoj ljubavi sa Brenom: “Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja djevojka i da smo se voljeli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo”, mogu reći da je sve to mašta i nečije lijepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj.”

Tada je Mirko izjavio da mu nije bilo iznenađenje kada je čuo da se Brena udala, jer dok je još bila sa njim u vezi često je znala da govori da joj je najveća želja da zasnuje porodicu, te da ju stalno progoni misao kako će slava da prođe, a da će ona ostati sama, te kako je to bio jedan od njenih najvećih strahova, a onda je otkrio i kako su se on i Brena upoznali: “Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo prije nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pjevačica pjevala u hotelu Vojvodina. Svidjeli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije dole u baru. Brena je u našem gradu pjevala u dva maha po nekoliko mjeseci, a viđali smo se i kasnije kada je otišla iz Zrenjanina.”

Krlić je obavljao ui dužnost narodnog poslanika od 2012. do 2016. godine, a danas je oženjen i ima četiri kćerke.

Ads