Danas se dotičemo domaćih zvijezda koje u posljednje vrijeme muče velike muke sa poslom, a prije nekoliko se dana oglasila Jelena Karleuša koja se nije nikako javljala u vezi cijele ove situacije sa pandemijom korona virusa. Jelena je na svom Instagramu objavila jednu objavu, da ako čistačice i konobarice da rade i zarađuju, i primaju platu, i da neko mora da stane na njihovu stranu, pa da mogu da nastupaju.

Nakon što je godinu dana imala pauzu zbog pandemija korona virusa, i nakon što im je veliki broj nastupa odgođen, sada je Lepa Brena odlučila je da fanove obraduje novim pjesmama. Brena je sada snimila kratak video koji je objavila na svom Instgaramu, a ona je sa tim video izazvala veliki rat na društvenim mrežama. Brena je napisala u opisu videa: “Poslije godinu dana pauze, radimo nešto novo, sveže i drugačije. Iako te pjesme već znate, u novom ruhu će te ih čuti prvi put. Znate li o čemu je riječ?”. Njena objava nije toliko izazvala komentara koliko je izazvao njen izgled, koji je ponovno promijenila. Neki su bili tu koji su je kritikovali, a bilo je i onih njenih koji su je branili.

Izvojili smo neke od komentara koja je dobila ; “Bože, šta uradi od sebe! Na šta ličiš?! Šta će vam te plastične operacije?”, “Breno, promijeni frizera hitno. Ne priliči ti takva frizura”, “Šta napravi od sebe?”, glasili su komentari. Također, bilo je i onih koji su je branili, a to su njeni vjerni fanovi: “Zar žena nema pravo da stari? Ona nije nena iz sokaka, već mega zvijezda, a ovde imam minimum šminke, ako je uopšte ima”, “Najbolja, najljeppa naša Brena. Možete samo da joj zavidite”, glasili su pozitivni komentari.

Ads