Jedn od najvećih legendi kada je u pitanju narodna muzika je Ljuba Aličić koji iza sebe ima veliku karijeru koja će stati upamćena po velikom broju hitova koji su popularni i dan danas. Ono što i nije bilo poznato široj javnosti je da je i on bio zaražen korona virusom i da je bio ozbiljno bolestan skoro cijeli mjesec dana pa je čak na kraju završio i na bolničkom liječenju jer mu temperatura nije nikako spadala.

On je u to vrijeme svaki dan morao da prima po tri infuzije da bi se njegovo tijelo rehidriralo zbg povišene temperature ali je na kraju sve dobro završilo i Ljuba je ozdravio. Poznato je da Aličića ne drži mjesto i da je stalno u pokretu pa ni  ne čudi da je ubrzo nakon što je otpušten iz bolnice Ljuba odlučio da otputuje u Pariz jer je imao tamo nekih poslovnih obaveza.

Ono što se desilo u avionu je svim ostalim putnicima zgadilo cijelo putovanje i hvatali su se za glavu kada su vidjeli i čuli šta poznati pjevač radi. Naime Ljuba Aličić je povraćao u kesu i pljuvao u nju cijelo vrijeme trajanja leta a uz to je i jako puno kašljao i svima je smetalo njegovo prisustvo.

Cijelo vrijeme je zanovijetao i tražio od stjuardesa da mu nešto donose, pa je na kraju i njima izvukao živce. Jedan od putnika koji je sjedio u istom redu sa Ljubom je uzeo telefon i sve snimio i onda taj snimak proslijedio jednom mediju u Srbiji koji je naravno odmah objavio ovu vijest. U komentarima su ljudi govorili da se ponaša kao da je prvi put u avionu a drugi da je vjerovatno pod dejstvom nekih supstanci ili alkohola.

Ads