Današnja tema nam je domaća estrada, a kod njih se baš ništa novo ne dešava kao prije. Ali ono što se dešavalo prije dvije godine, a sigurno da se sjećate, velike sapunice Miroslava Ilića koji je nekoliko puta dolazio na sud, jer je njega njegova ljubavnica tužila da je otac njihovom sinu Devinu. Oni žive u Americi, ali se ona nakon 2 godine sjetila da tuži Miroslava, jer on ne želi da njega prizna kao svog sina.

Ona je još u to vrijeme rekla kako njima nije ništa potrebno kada je u pitanju novac, jer je ona svom sinu obezbjedila sve. Međutim, inat je kod nje proradio i tako da Devin želi prezime od svog oca Miroslava. Nekoliko je puta suđenje bilo zakazano, ali je na kraju i otkazano, a zadnji put je Miroslav Ilić nastradao i on je morao da plati sve njene troškove kada je dolazila iz Amerike u Srbiju. Odluka suda je bila užasna za Ilića, ali sada je sud donio odluku da se uradi DNK analiza. Miroslav će sada morati da pristane na ovo što sud kaže, ali i da prizna njegovo očinstvo nad svojim sinom, a njegov sin danas ima 34 godine. Miroslav je malo okrenuo ploću pa sada od suda traži dokaz, da se utvrdi da li je Mirjana Antolović majka Devina.

Mirjana kaže kako je on nju vodio u Mrčajevce gdje je rođen, i pripremali su svadbu ali je na kraju bila otkazana. Tako je jednom prilikom za Srpske medije rekla da je ročište zakazano za sutra u 9 sati, i da jedva čeka da vidi koja je odluka suda.

Ads