Od jučer je glavna vijest u svim medijima u regionu da je jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda u regionu, Ceca Ražnatović dobila unuče i postala baka. Njena snaha Bogdana se porodila prije predviđenog termina koji je bio određen za 10. juni, tako da je mali Željko došao na svijet jučer ujutro.

Ova vijest je bila dugo očekivana i odjeknula je poput bombe i odmah se pred bolnicom u kojoj je obavljen porođaj skupila velika grupa paparaca i novinara koji su samo čekali da se pojavi neko iz porodice Ražnatović i da zabilježe njihove reakcije. Ono što je već otprije bilo poznato je da če Bogdana roditi na carski rez i da će porođaj obaviti isti doktor koji je porodio i Cecu oba puta.

Bilo je i poznato od samog trenutka kada je mladi par saznao da će dobiti sina, da će on nositi ime svog djeda Arkana. Ceca je bila presretna kada joj je njen sin Veljko saopštio da su Bogdana i on odlučili da se njihov sin zove po Cecinom ubijenom mužu, Željku. Čim su novinari saznali da je Bogdana dovezena u bolnicu, počeli su da se okupljaju  ispred nje a oko 9 sati ujutro je u bolnicu došla i uzbuđena baka Ceca koja je nosila veliki buket cvijeća za svoju snahu.

Željko se rodio nešto poslije deset sati i sigurno je pnosna baka jedva čekala da ga uzme u naručje. Ipak, koliko god joj bilo drago i koliko god da je ponosna što je dobila unuče, kod Cece je proradila i sujeta. Naime kada je neko iz okupljene mase nazvao babom, ona je rekla da je tako ne zovu i da ona ima 47 godina i da nije nikakva baba.

 

Ads