Mi ćemo i danas pišemo o jednoj temi, koja je kako kod nas tako i u celom svetu dosta pristuna, ali se o tome u javnosti baš toliko i ne piše i ne govori. Naime, lopovi svoj fokus u većini slučajeva usmere prema starijim osobama, jer su oni stari i bespomoćni, pa tako misle da uvek može plan da ima uspe jer su oni za njih jako dobar plen. ALi, nekada se zna da desi da se oni u svojj proceni prevare, kao što je to slučaj i sa našom današnjom pričom.

Naša današnja tema će da bude jedna starica koja se zove Long Ajlenda koja ima 93 godine, i koja je imala iskustvo sa lopovom, ali na samom kraju nije onakav kako se to u većini slučajeva dešava nego je naprotvi ova starica sve preokrenula u svoju korist, a ukoiko želite da znate šta se desilo, onda ostanite sa nama do samog kraja ova starica je svoju priču počlea tako što je rekla da je ona primila poziv od nekoga ko se predstavlja da je njen unuk ali ona je na samom početku znala da je on prevarant, ali isto tako znala je i to da on neće uspeti u svojim namjerama, i da je neće prevariti.

Prevarant je nju obavestio kako je on uhapšen jer je vozio u alkoholisanom stanju a onda je svoju priču nastavila pa je rekla sledeće: „Počeo je da me zove baba, a ja nemam unuka koji vozi, pa sam znala da je to prevara. Bivši dispečer 911 odlučio je da se malo pozabavi ovim. „Rekala sam mu da imam novac u kući, i pretpostavila da neće nasesti na to, pa ipak to ga je povuklo.” Kada je on došao, ona mu je u koverti dala gomilu ubrusa, a već je bila pozvala i policiju, i samo su ga čekali. Kada se on malo udaljio, policajci su uspjeli da ga uhapse, i tako je njegov identitet došao do izražaja. A na kraju ona je rekla: “93-godišnja starica vam neće dozvoliti da je kradete”.

Ads