Aca Lukas gde god da se pojavi, on itekako ostavlja jako puno pažnje, i mediji ga definitivno obožavaju. Tako je on pre par dana kada je ženio sina Lazara se hvalio sa punim rukama evra, a bilo je najviše onih ljubičaste boje, odnosno od 1.000 evra. Njima je častio i kitio muziku, a za samo jednu pesmu od Šemse je okitio pevačicu sa ovom novčanicom.

Zna se jako dobro da je on još od 90 godina prošloga veka u svetu estrade, a bio je i red da se i objavi njegova knjig,a u kojoj se moglo napisati štošta. Knjiga se inače zove “Ovo sam ja”, u kojim aje govorio kako je pevao za Arkana i ostale srpske mafijaše. Jako lepo se tada zarađivalo na beogradskim spllavovima, a sve je šokiralo kada je otkrio da je bio u vezi sa supr poznatom Ksenijom Pajčin koja je na kraju i ubiijena od strane svog dečka.

Također se nije znalo da su njih dvoje čak i živeli zajedno i to punih godinu dana, a njihova veza bila je sve ne samo dosadna, međutim, na kraju je ipak sve puklo, jer je Pajčin morala da krene dalje, i nije mogla da se skrasi sa samo jednom osobom. Kako kaže Lukas, nije htela puno da radi na sebi, sedela je na fotelji i gledala tv i čudila kako su neke pevačice uspele a ne ona.

Aca je također naglasio da je jako puno trenirtala, da je išla u teretanu i na trčanje, a u novinama je znalla čitati da je narkomanka, što ju je ubijalo.

Ads