Luna Đogani konačno je sebi ispunila želju i ugradila silikone u grudi, a sada pored te promjene na tijelu ima i novu boju kose.

Već je ranije priznala da voli eksperimentisati, pa je stoga odlučila da sada profura smeđu boju kose, a pokazala je prvi put i nove grudi u dekoltiranoj majici. Đoganijeva je naglasila da sa silikonima nije pretjerala, a sada njeni fanovi napokon imaju priliku vidjeti njeno bujno poprsje, budući da je podijelila fotografije na Instagramu.

Inače, ona je nedavno govorila i o dešavanjima iz njenog života koja je javnost budno pratila, a između ostalog je rekla i kakva je ona kao osoba. -Uvijek sam bila skromna i nisam se nikad voljela uzdizati, a mogu reći da mi je drago ako sam pomogla roditeljima, da sam omogućila nekome nešto što nije imao ranije ili je htio imati…

sad je vrijeme da se sebi posvetim i napravim zvijezdu sama od sebe, a ne od drugih, rekla je ona tada, a potom se osvrnula i na svađu koja se desila u finalnoj večeri između nje i Stanije koja je osvojila treće mjesto u Zadruzi 2.

-Iživicrala me situacija koja se baš tog dana desila kad mi je bilo jako teško. Znali su svi u kući šta se desilo, da smo raskinuli Marko i ja dan pred kraj. Vidjela sam kod nje te neke sitnice koje su me zaboljele, ali ponovo sad kad se vratim unazad, zapitam se: šta je tu ona kriva. Nisam trebala prići niti uopšte reagovati, to ne govori o meni, nego o drugim ljudima, želim zaboraviti na tu našu svađu, zaključila je ona.

A kako se vama dopada njena promjena?