Luna Đogani, budući da je osjetila jezive bolove na samom početku treće sezone rijaliti programa Zadruga, zbog kojih je morala ranije napustiti imanje Šimanovaca, pojavila se u emisiji kod Ognjena Amidžića.

Ona je tako gostovala u njegovoj emisiji Ami Dži šou, a izabrala je za ovu priliku srebrnu top haljinu kojom je istakla svoj bujni dekolte. -Osjećam se jako dobro. Ne želim nešto previše isticati, važno je da se osjećam kako sam željela, a to zna svaka žena koja je htjela da riješi neki nedostatak na svom tijelu, rekla je ona.

Podsjećanja radi, Đoganijeva je riješila odmah nakon što je izašla iz rijalitija u kojem je između ostalog i odnijela pobjedu, iskoristiti novac koji je zaradila svojim učešćem i pobjedom u Zadruzi, na operaciju grudi. Kako je pojasnila, izrazila je želju da se osjeća ženstvenije i ode na operaciju kako bi ugradila silikone za veće grudi, ali je u svemu imala mjeru.

Ona se ovih dana oporavlja nakon operacije, a ako je suditi po njenim posljednjim objavama na društvenim mrežama i osmijehu koji ne skida s lica otkako je dobila veće grudi, i te kako je zadovoljna nakon operacije i voli kako sada izgleda.

Luna je inače nakon završetka rijaliti programa snimila i svoju prvu numeru koju je objavila pod nazivom Deveti krug, a očekuje se da će uskoro objaviti i svoju drugu pjesmu, na čemu marljivo radi u posljednje vrijeme. Ipak, prije toga mora da poradi i na svojim pjevačkim sposobnostima, zbog čega najprije mora da uvježba glas, a nema sumnje da će pjesma ugledati svjetlo dana ove godine.