Oni su jedan od najpoznatijih parova na rijaliti zvjezdanoj sceni, a vjerojatno bi se moglo reći i da su jedan od parova za koje nikad ne  bismo ni pomislili da bi mogli biti zajedno, a kamoli da bi mogli uploviti u ozbiljniju vezu i da sada već čekaju dijete. Ova vijest je iznenadila mnoge, a pogotovo one koji su vidjeli nju i Slobu zajedno, još iz “Zadruge”, misleći da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo.

Međutim, čini se kako je njima odlično zajedno, vjerili su se, Luna izgleda kao da je konačno pronašla svoj mir pored Marka, a i beba im je već na putu. Svi su presretni zbog toga, i Luna i njena majka, ali i otac, koji sada i zvanično postaju djed i baka. Međutim ,da ne može uvijek baš sve ići kako treba, govori i činjenica da se sada javljaju novi problemi za njih. Naime, stižu optužbe na račun Marka kako je varao Lunu, i to je dobio pooruku na društvenim mrežama gdje piše kako nepoznata osoba ima slike njega i “nepoznate cice, a nije Luna”. U nastavku stoji i ucjena, odnosno prijetnja “Ako ne želiš da ih prodam novinama, kontaktiraj me.”

Međutim, Marko tu nije vidio ništa sporno jer očigledno nema ništa s tim, pa je objavio sam ovu poruku sa društvene mreže na svoj stori, a Miljković je na to samo odgovorio “Prodaj mami i tati”. Toliko ga je ovakvo ponašanje izbacilo iz takta da jednostavno više nije mogao izdržati, a naravno u medijima ga već svi prozivaju za prevaru, s tim da samo on i Luna znaju šta se stvarno desilo.

Ads