U današnjem članku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a i sami ste po naslovu mogli zaključiti o čemu se radi. Priča se odnosi na jednu majku koja je samo tražila dopuštenje da njeno dijete bude pušteno 15 minuta ranije, a onda je oko svega toga izbio neviđeni haos. Naime, sud je čuo kako je škola primila mejl od majke u novembru prošle godine sa pitanjem da li njeno dijete može da bude pušteno u 14.45, a ne u 15 časova.

Ova majka koja ima 32.godine stigla je na kapiju škole, da bi je direktor i sekretarica obavijestili da je njen zahtjev odbijen. Zbog toga je bila iznervirana pa je kontaktirala policiju i optužila je školu za kidnapovanje djeteta. Nakon njenog poziva policajac je odmah poslat u školu, a na kraju je sve rezultiralo tako što je Lusi uhapšena sljedećeg dana. U martu ove godine Ingland je slučajno srela školsku sekretaricu, koja je bila sa suprugom i majkom, tokom kupovine u lokalnoj prodavnici i opet je verbalno napala.

Advokat Ahmad rekao je kako je zabrana izrečena Lusi na Okružnom sudu Nort Šilds prošlog oktobra nakon što je njeno “zlostavljanje” prema direktoru i sekretarici škole dobilo veće razmjere i postalo “ličnije i fokusiranije na njih”. Optužena je davala stalne primjedbe o njihovom izgledu i podobnosti za posao i stalno ih vrijeđala, a onda je na kraju priznala krivicu. Ingland je osuđena na devet mjeseci zatvora, uslovno na 18 mjeseci, uz petogodišnju zabranu prilaska kako bi je držali podalje od škole. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads