Jelena karleuša je definitivno neko ko nema dlake na jeziku, a i ptice znaju zšto j ebaš svi zovu “mala od skandala”. Njena karijera je definitivno obeležena sa velikim brojem skandala i afera, a mora se definitivno čestitiati na tome, kako je uspela da kao pevačica napravi karijeru takvu, da apsolutno svi znaju za nju, a u stvari dobrih i kvalitetnih pesama ima da se izboji na prste samo jedne ruke. 

Također, njen Instagram broji preko 2 miliona folovera, i definitivno se zna da su to pravi foloveri, a ljudi su definitivno zaljubljeni u nju. Žene je obožavaju zbog njenih stajlinga, koji su defitivno ispred svog vremena, a koliko dobro radi svoj posao, pokazuje i podatak da ju je nedavno zapratio i popularni američki reper, Kenji Vest. 

Sada je za Kurir izjavila, da je i politika interesuje, a svoj glas se zna kome će da da:”Hoću, izaći ću i ovog puta da glasam. Za koga ću da glasam? Opozicija? Gde je? Ko je? Nemojte me zezati, nijedan političar ni cipela Vučiću ne može obrisati. Majstor je objasnio kako se radi posao. Jesmo li imali vakcine, bolnice? Jesmo. Je l’ se grade putevi, fabrike, škole? Apsolutno. Je l’ imamo strane investitore sa svih krajeva sveta koji sve više ulažu u našu državu? Da imamo, mislim da je opcija više negoi jasna”, izjavila je popularna Jelena.

Prozivali su je što je uradila i reklamu za komunalnu policiju i da se na taj način šlihtuje gradonačelniku Beograda. Međutim, ona se ne da smesti, i kaže da je baš boli briga šta narod priča. 

Ads