Frizer, nekažnjavanje za duže spavanje od ostalih ukućana, dio honorara prije ulaska u rijaliti, sve su ovo zahtjevi koje je produkcija morala ispuniti kako bi doveli ovu pjevačicu u rijaliti “Zadruga 4”, a honorar koji će dobiti je jedan od najvećih koji je do sada isplaćen u ovom šou. Ipak, produkcija smatra kako će im se to višestruko isplatiti, obzirom da ona planira iznijeti sve detalje oko skandala koji je odjeknuo u svim medijima u Srbiji, navode srbijanski mediji.

Naime, pjevačica Romana Panić planira ulazak u rijaliti nakon što je izručena u Srbiju iz Australije zbog krađe na bankomatima koju je izvela zajedno sa svojim partnerom, Filipom. Ona je pristala na ulazak u ovaj program za vrtoglavih 100 hiljada eura, a zauzvrat planira ispričati sve detalje oko dešavanja u Australiji i kako je završila u pritvoru. Iako je već ranije dobijala ponude za rijalitije, ona je sve automatski odbijala, te nije htjela ni saslušati ponude koje su joj davali, ali su one bile i mnogo manje od one koju je sada dobila, i zbog koje se odlučila ući u ovaj šou. Romana je već nekoliko  puta dolazila na televiziju i bila je u pregovorima sa producentima rijalitija, a lista njenih zahtjeva se samo širila.

Ona je pored svih zahtjeva koje ima, tražila i da ne ostaje u rijalitiju svih devet mjeseci kao ostali kandidati, nego ostanak u roku pet mjeseci. Sve ove informacije podijelio je dobro obaviješten izvor, te je kazao kako je ona pored ovoga imala još zahtjeva, kao što su dovođenje frizera jednom sedmično, i da joj se ne oduzima honorar. Njen ulazak se navodno očekuje nekad oko Nove godine.

Ads