Kako ste i sami po naslovu mogli zaključiti, u nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj temi, koja je mnogima izmamila kako osmijeh tako i suze. Svima nama do sada se desilo da preletimo, i da nekome kažemo nešto što ne mislimo, bila to ružna riječ, psovka ili nešto slično tome, pa nam kasnije bude žao i krivo zbog toga što smo rekli.

Upravo to se desilo jednom dječaku koji ima samo sedam godina, i koji je svojoj majci rekao nešto ružno, a onda je odlučio da napiše pismo izvinjenja, koje je na kraju raznježilo i nasmijalo sve. Naime radi se o tome, da je na jednoj Instagram stranici koja se zove “Podgorički vremeplov”, osvanula jedna fotografija na kojoj se nalazi pismo, odnosno izvinjenje jednog dječaka koje je on uputio svojoj majci. On je njoj napisao pismo, jer joj je kako smo već na početku napisali on rekao jednu ružnu riječ, a kasnije mu je bilo mnogo žao zbog toga.

Dječakovo pismo izazvalo je brojne reakcije i komentare, a ljudi su prosto bili oduševljeni ovim njegovim postupkom i željom da ispravi grešku koju je napravio. Mnoge je isto tako i nasmijao sadržaj njegovog pisma, jer je u određenim dijelovima bilo jako zbunjujuće, pa se na kraju nije znalo ko se kome tu izvinjava, ali na kraju krajeva, može li mu se išta zamjeriti na namjeri, dobroti i slatkorječivosti. Njegovo pismo glasilo je ovako: “Izvini, mama, što sam rekao onu ružnu reč. Mama, je li mi se izvinjavaš, ja tebi da. Izvini. Za mamu od Miljana.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

https://www.instagram.com/p/CYXaRriD3MY/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0c0d6d8e-3ef9-4fa0-84db-702dd54105db

Ads