Marija Šerifović objavila je putem svog Instagrama snimak na kojem izvodi jednu narodnu pjesmu, a čim su čuli njen glasi, fanovi nisu mogli a da se ne naježe.

Poznato je da pjevačica voli pjevati bez muzike i uživo, a uradila je to još jednom i iznenadila sve one koji je prate. Kako je to izgledalo, možete pogledati na video snimku koji vam ostavljamo u prilogu. Šerifovićeva je tako pustila glas i zapjevala “Samo zbog tebe sam tu”, poznatu narodnjačku baladu od Harisa Džinovića.

Poslušajte i sami, pa procijenite kako vam se dopada njena izvedba. Jedno je sigurno – Marija je još jednom pokazala koliko je samo talentovana!

Inače, pjevačica je prije nekoliko dana odlučila da otputuje na zasluženi odmor na Marbelju gdje se neko vrijeme provodila u najpopularnijem ljetovalištu u Španiji nakon velikog broja uspješnih nastupa. Tamo je u goste pozvala i pobjednicu muzičkog šou programa Zvezde Granda, Džejlu Ramović, čija je ona bila mentorica.

Tako je Džejla kupila kartu odmah po završetku sa svojim nastupima koje je tada imala zakazane i odletjela da napuni baterije kod svoje mentorice, što je podijelila i sa fanovima putem društvenih mreža, a njih dvije su se već ovih dana ponovo bacile na posao, dok fanovi željno iščekuju i novu numeru pobjednice Zvezda Granda.