Ne, ne radi se o zapletu nekog horor filma nego na žalost o stvarnom događaju koji se desio u Rusiji u gradu Sankt Petersburgu. Mnogo puta je postavljeno pitanje kako situacija između dvoje ljudi koji su nekada bili zaljubljeni i sretni može doći do toga da jedno od njih onom drugom oduzme život, ali još niko nije uspio da odgovori na njega.

U ovom slučaju imamo i osobu koja je očito psihički poremećena jer iako tvrdi da je svog dečka koji je bio poznati reper, Andy Cartwright, ubila zato što je fizički zlostavljao, nikome nije jasno zašto ga je nakon toga isjekla na manje komade koje je spakovala u kesice i stavila u zamrzivač. Marina Kakal koja je stara 36 godina je i prije nego se otkrilo da je ubila svog zaručnika imala problema sa njim i poznato je da se obraćala i policiji za pomoć i da ga je prijavljivala za nasilje.

Ona je tvrdila da je Andy i ovisnik o teškim drogama koji je potpuno van kontrole i ona ne može da živi sa njim. Kada su njegove kolege i prijatelji primjetili da Andyja nema nekoliko dana ni na probama a ni na uobičajenim mjestima na koja je izlazio, njegov su nestanak prijavili policiji koja je odmah otišla u stan koji je on dijelio sa Marinom.

Pretragom kuće i zamrzivača koji se u njoj nalazio zapanjeni policijski službenici su pronašli raskomadanog Andyija, a što je još gore, izgleda da su dijelovi njegovog tijela koji su se nalazili u zamrzivaču i posoljeni a neki koamdi nedostaju pa se postavlja pitanje da li je Marina i kanibal pored tog a što je svirepi ubica. Ona je nakon što je uhapšena pozvala svog advokata i rekla da je ona žrtva porodičnog nasilja i da je svog zaručnika ubila u samoodbrani.

Ads