U nastavku današnjeg članka jedna jak ozanimljiva priča koja će vas definitivno naježiti, a tiče se jednog čoveka koji je dolazio na grob os osobe kojoj nikada niko nije dolazio na groblje,. Na kraju se ispostavilo da je to u stvari serijski ubica, koji je tu pokopan, sada već davne 2019 godine. Ovo je priča jednog Marka, koja će vam samo pokazati da nikada u životu ništa ne možet planirati, jer definitivno nikada ne znate šta vam se može desiti u životu.

On je tako dolazio kod oca na grob, a jedno grobno mesto dalje je bilo mesto, koje nikad niko nije posećivao. To je u njemu probudilo znatiželju, te je krenuo da i tu pali sveću, i shvatio je da pripada ćoveku koj je imao samo 37 godina kada je preminuo. 

” Nikada nije imao cveće. Umro je na Božić u 37. godini i videvši tužan prizor, počeo sam da mu kupujem cveće. Da, počeo sam da kupujem cveće čoveku kojeg nikad nisam upoznao. Znam da zvuči čudno, ali počeo sam da razmišljam o njemu kao o prijatelju”, napisao je Marko. Njega je toliko sve zaibtrigiralo da je krenuo da pretražuje interet sa njegovim imenom i prezimenom, a kada je našao podatke o njemu, definitivno se sledio. 

Kada je idući dan došao na grob da zapali sveću, iza njega je stigla žena koja ga je upitala šta radi na grobu njenog tetka, njih dvoje su se upoznali i tako je sve zapravo i krenulo. Marko ju je pozvao na piće, i tako je sve krenulo, nakon 6 meseci on ju je oženio. 

 

Ads