U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu i više nego šokantnu ispove, koja je definitiovno uzdrmala sve društvene mreže. Naime, cela vest se desila još pre 2 godine kada je prvi talas korona virus harao celim svetom, a događaj o kojem danas govorimo se desio u Indiji, a dešava se jedno u 50 godini, a možda ni tada. 

Naime, sve se desilo sada već davnog 15 maja, Mutijala Gadaja je tada sahranio tlo svoje supruge Girijame koja je imaola 70 godina, a koja je samo par dana pre primljena u bolnici a koja je prema izveštajima doktora preminula od posledica korona virusa. Sve se desilo u bolnici pod nazivom Andra Pradeša u Indiji. Nakon par dana je održana i sahrana nesrećne žene. 

Dve nedelje posle same sahrane održana je i pomen na preminulu ženu, a onda 2 maja totalni šok, kada mu je neko pokucao na vrata noge su mu se odsekle od šoka, jer je tamo bila njegova supruga, živa i zdrava. Prema poslednjim informacijama on je došao da je poseti 12 maja, a 15 maja su mu rekli da je prebačena u šok, gde je preminula od posledica koroa virusa. 

Da stvar bude gora, on je nakon par dana dobio uredno zamotano telo svoje supruge, a prem indijskim običajima se ne dira do sahrane tako da su sahranili totalno drugu ženu. Sin Rameš koji ima 35 godina je nakon par dana preminuo od posledica korona virusa. Žena kada je došla na vrata bila je besna što nije došao po nju u bolnicu. Na kraju je čovek tužio samu bolnicu. 

Ads