Do sada smo već imali prilike vidjeti raznorazne situacije koje se dešavaju u svijetu, ali isto tako i čuti smiješne pa čak i pomalo bizarne situacije. Međutim, ima i onih priča koje se malo prenapušu, pa tako ispadne stvar puno ozbiljnija nego što zaista jeste. Naime, ponekad svi želimo da se malo opustimo i da damo sebi oduška, pa makar i na sekund a to svakako ne bi trebalo biti kažnjivo. Nije da se opravdava ovo što je uradila djevojka iz priče koju vam danas donosimo, ali ipak treba da se malo razumiju i ljudi koji rade non stop bez prestanka i izlažu se velikom pritisku.

Naime, medicinska sestra iz Amerike, tačnije iz Njujorka, Brenda Vajolet doživjela je to da dobije otkaz zbog toga što se na internetu pokazala njena intimna fotografija. Naime, Brenda je bila jedna od medicinskih tehničara koja je bila prva na udaru kada je krenula pandemija, a nekoliko mjeseci je radila danonoćno u kovid ambulanti, bez imalo odmora. Naime, ova djevojka dobila je priliku da se zaposli u Njujorku prije korone, a tada je krenula i štediti za novi stan, sve dok pandemija nije udarila na vrata.

Brenda je sa kolegicom u jednom momentu pričala o svemu što im se izdešavalo i kako je cijela pandemija uticala na njih, a onda su se malo i našalile oko toga kako uspijevaju i dalje da izgledaju dobro i atraktivno iako nisu ni spavale kako treba već nekoliko mjeseci, a kamoli da su imale vremena za bilo šta drugo. Ona je onda podigla majicu i uslikala se, pa postavila sliku na društvene mreže, napisavši: “Još su žive i zdrave.” Ono što nije mogla ni zamisliti jeste da će radi te slike samo dva dana kasnije ostati bez posla, a bila je potpuno razočarana da je nakon svega to razlog za otkaz.

Ads