Poznato je da se sa samom pojavom korona virusa svijet podijelio na dvije strane, pa tako na jednoj su oni koji vjeruju u virus, njegovo postojanje i posljedice koje mogu biti od njega, a sa druge strane su teoretičari zavjere da je sve to izmišljotina, da se na ovaj način pravi novi svjetski poredak, a isto je i kada su vakcine u pitanju, ima ih koji su za vakcinisanje i protiv istoga u svakom slučaju. Tako je i sa našim estradnim zvijezdama, i kod njih ima podijela u razmišljanju, a jedan od onih koji u posljednje vrijeme diže mnogo prašine sa svojim obajavma na ove teme je Milan Stanković

On je na sve skrenuo pažnju sad već davno, još na takmičenju u Zvezdama Granda,a sada je odlučio da preko društvenih mreža progovori o nekim aktualnim temema, pa je na taj način zgrozio veliki dio javnosti. On se u svojim objavam prvo dotakao pandemije korona virusa i vakcinacije, te je spominjao i pokojnog glumca Valstu Velisavljevića, aonda je komentarisoa i glumice koje su javno podigle tužbu protiv silovanja: “Vlasta Velisavljević vakcinisan, a preminuo od korone! Case closed! (Slučaj zatvoren)”, napisao je pjevač i nastavio:

“Samo mi lijepo da brojimo “silovane” zarad slave i promocije svoje serije, filma. Od toga nam život zavisi je li? Pu bagro podla i licemjerna!”, objavio je Stanković na društvenim mrežama, pa je naišao na velike kritike javnosti, a onda se svima njima obratio i novim objavama:

“Botovi misle da osporavanjem, banaliziranjem i demoniziranjem mene, mogu osporiti činjenice! Ne vrijedi. One ostaju i bez mene”, napisao je Milan i nastavio: “Slobodno spalite i mene, zabranite mi pravo na mišljenje ionako mi je zabranjeno pravo na rad, integritet, kretanje. Navikao sam ja da živim bez osnovnih ljudskih prava”, zaključio je pjevač na kraju.

Poznato je da je popularni pjevač imao i prije slične ispade , kojima je znao da šokira javnost i veoma često je znao da pokrene lavine komentara na društvenim mrežama zbog svoga ponašanja i zbog svojih riječi

 

Ads