Milica Todorović jedna je od najpoznatijih pjevačica na estradi koja se takmičila u muzičkom šou “Zvezde Granda”. Milica je tada bila jako mlada, ali je ipak pobedila na ovom takmičenju i bila jedina djevojka koja je uspjela osvojiti tu titulu sve dok Džejla Ramović nije pobijedila na istom takmičenju godinama kasnije. Milica je oduvijek bila miljenica publike, pogotovo jer nikada nije imala nekih velikih skandala, a uvijek je bila prirodna i veliki veseljak. Pored toga što ima talenat za pjevanje, ona je i odličan imitator, pa tako gdje god dođe u emisiju, svi je mole da odradi koju imitaciju.

Milica je u posljednje vrijeme bila pod lupom javnosti zbog zdravstvenih problema, ali i zbog veze sa poznatim glumcem, Petrom Strugarom. Iako je njihova veza završila prije nekoliko mjeseci, kada je objavljena vijest o tuči između njega i radnika na salašu, Milica je odmah otišla do njega, a od tada su često u kontaktu, kazao je izvor blizak pjevačici. Međutim, mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli jednu od njenih posljednjih objava na društvenim mrežama, jer je malo ko znao da je Stevan Anđelković, također bivši učesnik Zvezda Granda, izabrao baš Milicu za vjenčanu kumu, čime je ona bila jako počastvovana.

Milica zbog toga svake godine objavi sliku sa vjenčanja Stevana i njegove izabranice Nataše, te im zaželi sve najljepše. Stevan je također odličan talenat i bio je jedan od favorita tokom takmičenja, a prije dvije godine je odlučio stati na “ludi kamen” sa svojom izabranicom Natašom Ivanović. Kada će Milica da se odluči na to nije poznato, ali ako je istina da se pomirila sa Petrom, moglo bi uskoro.

Ads