Mi se u nastavku današnjeg članka dotičemo poznatih osoba koji su prisutni na ovim područjima, akoji imaju problema sa “tankim živcima”. Naime, jako veliki procenat njih koji se nalaze u medijima, na ovaj ili onaj način imaju itekako problema sa kontrolom svoga besa. 

Verujemo da svi znate za veliki ekces od strane supruga Veljka, koji je sa Sekom Aleksić bio na aerodromu u Podgorici, kad aje na pravdi boga pretukao taksistu koji je samo pitao da li želi da ga preveze do grada. Čovek ga je odmah tužio, tako da je Veljko izvukao delji kraj, a na istom mestu, samo u Beogradu na aerodromu Nikola Tesla, Mira banjac se također potikla sa ženom koja je radila na pultu za prodaju karti i proveri pasoša. 

Mi danas govorimo kao što i sami možete da vidite o Marku Miljkoviću, koji je danas suprug Lune Đogani, i koji je postao nedavno i otac, a njih dvoje su nedavno kupili i nekretninu u luks beogradskom naselju, Bežanijska kosa. Naime, on je u 6 sati ujutro istračao iz kuće, razbi oizlog od radnje preko puta, jer nije mogao da spava od zvuka satare iz lokalne mesnice?! On je kada j erazvalio vrata krenuo da urla, tražio je od radnika da vidi šeficu, a onda ga je bahato upitao da li zna ko je on u stvari?

Rekao je da je tu kupio stan, i da jednostavno želi svoj mir. “Dolazio je već da utišava zaposlene. Sećam se da je i na Veliku subotu, u 8 sati ujutru, dakle samo dan pred Vaskrs, histerisao. Uvek je bahat, a ovo što je uradio pre nekoliko dana navelo je sve koji su se tu zatekli da im bude neprijatno”, završava izvor koji se zadesio nedaleko od celog slučaja.

Ads