Glumačku scenu Srbije u posljednjih nekoliko mjeseci tresu veliki seksualni skandali. Prvo je to bilo sa slučajem napastovanja u školi glume Mike Aleksića, a u posljednjih desetak dana se najviše piše o tužbi za silovanje koju je glumica Danijela Štejnfild podnijela protiv svoga kolege glumca, Branislava Lečića. Ipak, ima tu i vedrijih tema, pa je tako Ognjen Amidžić u svojoj emisiji okupio veliku glumačku ekipu među kojima su bili i Mirjana Karanović, Mima Karadžić, Tijana Marković, Milan Marić i reditelj i scenarista Bojan Vuletić, a tema je bila najviše nova serija Porodica, koja govori o danima kada se desilo hapšenje Slobodana Miloševića.

U dobro poznatoj igrici ”Ili ili”, Mima Karadžić je odgovorio na pitanje ”Da li bi kratko odglumio kratku gej scenu ili ceo film igrao kao ful sređena žena?”, te je na svoj način nasmijao sve u studiju: ”Glavnu ulogu kao žena. Imao sam scenu u ”Hari ne putuje vozom”, moj brat Milan režirao, da ne vjeruješ… Gdje smo se Žarko Laušević i ja ljubili jedno 7 minuta. Ne mogu reći da nisam ništa osjećao, ali to je davno bilo, Žarko bio mlađi”

Na to je Mirjana Karanović rekla da ona misli da je tada i Žarku bilo lakše jer je i Mima bio mlađi na šta je Mima rekao: ”Bio sam isti”. Na pitanje Ognjena šta on misli o sebi da li je on u Srbiji najstariji živi neženja ili najstariji mladoženja, Mima je tajnovito rekao ”Ajde neka bude da sam najstariji mladoženja”, pa su se mnogi zapitali da li to Mima ima namjeru da se ženi u neko dogledno vrijeme, za šta se zna da je izbjegavao po svaku cijenu

 

Ads