U bivšoj državi je bila jedna od najpoznatijih žena i to samo zato što je izvlačila sretne dobitnike na lotu. Malo ko u svijetu je radeći taj posao stekao popularnost kakvu je imala a i danas ima Suzana Mančić.

Nema tog muškarca kojem ona svojom pojavom nije mamila uzdahe a bila je i prva koja je imala privatni video uradak koji je dospio u javnost i tada su svi imali prilike vidjeti njene obline, a u ono vreijeme kada se sve to dešavalo, takve stvari su bile prosto nezamislive. Suzana se u jeku svoje popularnosti udala za člana muzičke grupe koja je također bila veoma popularna u bivšoj državi Sedmorica mladih, Nebojšu Kunića i njih dvoje su dobili dvije kćerke, Teodoru i Nataliju.

Brak im se raspao a u zadnje vrijeme se puno pisalo o Suzaninoj vezi sa dvadeset godina starijim biznismenom Frankom, od kojeg se također razvela prije nešto više od godinu dana. Ona je pokušavala i da pokrene svoju muzičku karijeru ali nije imala velikog uspjeha. Njena starija kćerka Teodora je poznata u javnosti, ali se o Nataliji jako malo zna. Teodora liči jako na svog oca po izgledu, dok se većina slaže da je Natalija ista kao svoja majka i možete se i sami uvjeriti da se radi o pravoj ljepotici.

Natalija nije krenula stopama svoje majke nego je upisala studij fotografije na Akademiji umjetnosti, a svi koji je poznaju kažu da se radi o divnoj osobi. Natalija ne voli pažnju medija i izbjegava je koliko god je to moguće.

Ads