Svadbe u Srbiji su oduvek privlačili pažnju medija, i to baš iz razloga jer se na jako veliki broj njih dešavaju jako čudne situacije. Naime, akda se popije koja kap više alkohola, stvari se jako brzo otimaju kontroli, a u najgorim situacijama reaguje i policija tako da za mladence sve ostane u jako lošim uspomenama. 

Međutimu današnje vreme je itekako sve postalo podložno materijalizmu, jer je jako teško organizovati neko slavlje u današnja vremena, kada je materijana situacija i više nego teška. Baš iz tog razloga sve su oči mladenaca uprte u koverte, i onda se jedva čeka da se sabere sve i oduzme na kraju slavlja, i da se vidi da li ste šta uopšte i zaradilo od same svadbe. 

Žalosno, ali je ipak tako. Sada je po svi portalima izašla priča jednog bahatog bračnohg para iz okoline Leskovca, koji se hteo već ranije osigurati, pa su proširili priču po selu da od poklona ništa nemaju. Šta će im frižideri, televizori i odel, kada su pare danas jako bitne. “Mi tim parama možemo da platimo bar restoran, odelo, iznajmljivanje venčanice, a uređajima i belom tehnikom ne možemo ništa. Jedino da preprodajemo te poklone, jer smo kuću odavno opremili”. pričali su mladenci.

Komšije je toliko sve razbesnelo da su napravili kolektini dogovor, te su na svadbi u kovertama napisali slovima na maramicama 50 i 100 evra, i tako su im zapakovali. Legenda kaže kada je bahati par otvorio koverte, nije im bilo dobro kada su videli da nisu dobili ništa novca od komšija i prijatelja. 

Ads