U nastavku ovog članka donosio jednu vama priču a za koju se i dale ne zna da li je u pitanju neka legenda ili je reč o istinitom događaju. Bilo kako bilo ova priča ledi krv u žilama a reč je o slučaje mlade Ane, koji je obišao celu Serbiju, a radi se o tome da je Ana mesec dana re svoje udaj odlučila da poseti vracaru.

Naime, ona je tada rekla da će velika nesreća zadesiti u narednom periodu., kao i da joj je vao brak doneo veliku sreću, ali doći će i do smrti. Ona previđe uzbuđena od istog samo je odmahnula gavom. Naime , svadba je prošla , a ona već nakon nekoliko dan apočela je da gubi snagu i oseća veliki umor . Dane je provodila ležeći u krevetu, a lekarski nalazi nisu ukazivali na bilo koji konkretan problem. “Ležala sam u krevetu jedan dan i gledala film, kada sam osetila kako telo počinje da mi se oduzima. Tresla sam se i činilo mi se ću se ugušiti” – počinje svoju ispovest Ana.

Posle nekog vremena je uspela da se umiri, pa je sve prepisala iznenadnom napadu panike, ali u kupatilu je doživela šok. Njeno ttelo su preplavili crveni pečati ,a kada je sutradan otišla kod lekara , na njenom telu ništa nije bilo , a prema analizama koje su urađene izgledala je kao potpuno zdrava. Također je jedne noći vozila automobil , te se ista stvar ponovila. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads