Mnogo je estradnih ličnosti koje su obilježile našu domaću estradnu scenu poslednjih par godina, ali na prste jedne ruke možemo nabrojati one koji su trajali toliko godina, i koji traju dan danas, a jedna od njih je svakako i pjevačica Dragana Mirković, poznata i kao “Luče iz Kasindola. Dragana je jedna od onih koji traju dugi niz godina, i koji se slušaju i poštuju i dan danas. Od sredine 80-tih godina se pojavila na našem estradnom nebu, a do sada je napravila preko 10 studijskih albuma, punila je sve moguće stadione i arene u cijeloj regiji.

Ona je žena koja se ostvarila na svim mogućim poljima, a na karijeri koju ima joj mnoogi mogu pozavidjeti. Poslednjih otprilike 5 godina ona se povukla sa scene, i malo više se posvetila svom privatnom životu, i svom privatnom biznisu i radom DM sat televizije koja je u njenom vlasništvu preko 20 godina. Sve to skupa joj je donijelo slavu i moć koju ima danas, a godinama je u sretnom braku sa Tonijem, koji je distributer luksuznih automobila za ovaj dio Evrope, a poslednjih 25 godina oni zajedno sa svojom djecom žive u Beču.

Sigurno svi znate da oni tamo imaju ogroman dvorac, koji je možda i jedan od najljepših u ovom velikom gradu, a kako njen dom izgleda unutra je čuvala daleko od očiju javnosti. Međutim nedavno je ipak odlučila da pokaže kako njen dvorac ustvari izgleda unutra, a ono što je svima zapalo za oko i što im je bilo zanimljivo jeste njeno ogromno luksuzno kupatilo, koje je rađeno baš po njenom ukusu. Ona je rekla da mnogo vremena voli da provodi u kupatilu, tako da ga je ukrasila sa svarovski kristalima, a ima čak i luster u kupatilu, koje izgleda ljepše i luksuznije nego neke dnevne sobe. Šta vi kažete na sve ovo? Pišite nam u komentarima ispod.

 

Ads