Pre nekoliko danase oženo sin poznate pevačice GOce Božinovske, Mirko Šijan je stao na ludi kamen sa svojom izabranicom Bojanom Rodić. Ali s obzirom da je sestra Bojane Rodić pre tri godine ušla u porodicu naše najveće pevačice svetlane Cece Ražnatović.

Bogdana se 2019 godine udala za sina od Cece, Veljka Ražnatovića i ubrzo su se venčali i dobili su sina. Sinu su dali ime po prmeinulom ocu Veljka, Željku Arkanu Ražnaotivću. Danas oni žive u rondom mestu sestara Rodić u TItelu a Ceca i sestra Anastasija koriste svaku moguću priliku da posete brata i njegovu porodicu te da povredu vreme skupa sa malim željkom. Bojana i Mirko su napravili venčanje na kojem se pojavila i Anastasija Ražnatović.

Par se prvo venčao u crkvi pa onda su ovaj čin proslavili u jednom od oblžnjih svadbenih salona. Anastasija Ražnatović je privukla veliku pažnju na sebe zbog haljine koju je nosila ovom prilikom. Na njoj se videlo da je zaista uživala u celom slavlju, a uz nju je bio i njen bratić mali Željko. Ispred luksuznog restorana u kojem je održana raskošna svadba i cela proslava, Anastasija je pozirala za sve medije i novinare koji su došli na njihovo slavlje.

Njeno lepota je zaista dodala poseban čar ovoj odevnoj kombinaciji. Obukla je haljiu do satena u crvenoj boji koja je na rukavima imala veliku mašnu, a uz to je dodala torbicu koja je imala animal print na sebi. Haljina je savršeno stojala na mladoj Anastasiji, te o njenoj ženstvenosti pišu svi. Na nogama je imala sandale u istom printu kao i torbica, sa crvenim detaljima koja se savršeno uklopila u sve ovo.

Ads