Mnogo je onih koji imaju problem sa opadanjem kose iz mnogih razloga, tako da vjerujemo da će njih ova tema posebno zanimati. Na internetu možemo da pronađemo mnogo savjeta, trikova i recepata, za kojim ljudi odmah posežu bez da provjere prije toga da li je to provjereno i da li će zaista da riješi problem koji imate.

Zbog toga je Bob Kovačević provodio brijnaistraživanja u Parizu i koristio je razne preparate, a onda je nakon nekoliko godina shvatio da taj problem vezan oko kose ustvari treba tretirati iznutra, a ne spolja. I sami ste primjetili da vam ostaje mnogo dlaka na češlju nakon češljanja i da vam se kosa mnogo prorijedila i zbog toga vas odmah hvata panika.

Zato odmah počinjete da razmišljate da li je vaša majka ili neko iz porodice imao sličan problem, pa se zbog toga plašite da će se to desiti i vama, što nije isključeno. Pored nasljednog faktora, postoje i oni drugi koji utiču na opadanje kose: stres, hormoni, neadekvatna njega o kosi… Kod rješavanja gorepomenutih problema važno je znati da se oni rješavaju i unutar organizma a ne samo spolja, te je potrebno pažljivo odabrati preparat i voditi računa da je potpuno prirodan, odnosno da je na biljnoj bazi.

Međutim postoji jedan proizvod, tačnije šampon koji je vrlo djelotvoran, a radi se o Bob‘s secret preparatu sadrži jedinstvene sastojke koji povećavaju volumen dlake, usporavaju i sprječavaju opadanje kose, a odličan je i kao prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprječava njihovo listanje. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads