Kako ste već i navikli do sada smo više puta pisali o nekim nevjerovatnim i neobičnim pričama, koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, pa je tako isto slučaj i za danas, gdje vam donosimo priču koja će vas ostaviti bez teksta. Čovjek po imenu Roj Robinson koji ima 48 godina, otišao je kod svog zubara na rutinski pregled. Otišao je 10.januara ujutru i tada se desio šok za cijelu njegovu porodicu, on je preminuo.

Njegova porodica je nakon njegove smrti skrhana od bola i potresena jer je on samo otišao na rutinski pregled kod stomatologa i na zubarskoj stolici on je samo prestao da diše. Njegov stariji brat Kevin Krompton koji ima 51.godinu rekao je da je Roj prestao da diše tokom poliranja zuba, a hitna pomoć je odmah pozvana. On je prebačen u opštu bolnicu Tamesajd gdje mu je dijagnostikovano krvarenje na mozgu. Kevin je tako rekao da se niakda ne zna, da si jednog momenta ovdje, dok si sljedećeg ko zna gdje, odnosno nema te.

Upravo tako bilo je i sa Rojom kojem se sve to desilo iz vedra neba i neočekivano, a i dokaz da je naše tijelo kao tempirana bomba. Roj je bio divan, uvijek je volio da popije piće sa svojim drugovima i da se smeje, samo je htio da se dobro provede. Vjerovatno nikada nije shvatio koliko prijatelja ima i kakav je uticaj imao na ljude.

Otac troje odrasle dece, Dominika, Luisa i Antonije, a na njih je bio veoma ponosan i na ono što su napravili od svojih života. Vatreni navijač Mančester sitija ostao je bez posla, ali se skoro kvalifikovao za gipsara i vodoinstalatera. Uvijek je pokušavao da sebi napravi bolji život. Svoju partnerku Paulinu upoznao je prije 10 godina i od tada su zajedno. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Ads