U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča koja nam dolazi iz Srbije, a koja se ovih dana itekako puno širi društvenim mrežama. Naime, danas definitivno nigde ne možete da se pojavite a da niste pod budnim okom nadzornih kamera. Tako da je provalnicima i lopovima definitivno najteže danas da prežive. 

Taman kada pomislite, da nema šanse da vas neka nadzorna kamera ne snimi, uvek imate opciju da vas neko snimi sa mobilnim uređajem, ako radite bilo šta neobično. Odmah se to postavlja po društvenim mrežama ili ju tjubu, tako da postanete slavni a da toga niste niti svesni. Mi se fokusiramo na jedan događaj koji se jučer desio u Srbiji, a kada vidite o čemu se radi, i vama definitivno ništa neće biti jasno. 

Naime, snimak koji je nastao u Obrenovcu, definitivno ne da će ražalostiti, nego će da itekako razbesni sve ljudde koji vole životinje, a hvala bogu njih je puno više od onih koji ih ne vole. Jedan od njih koji itekako po svemu sudeći mrzi životinje je i dotični gospodin koji ne samo da je slučajno šutnuo psa ui prolazu, nego je čak i potrčao ne bi li ga stigao i išutirao ga punom snagom.

Snimak se jako brzo proširio društvenim mrežama, a iz udruženja za zaštitu životinja iz Srbije su odmah apelovali da se dotični čovek identifikuje, i da odmah reaguje policija sa novčanom kaznom. Mojbeograd_rezerva je objavio sam snimak na kojem stoji i devojka koja je istrčala iz kafića i krenula da vrišti na njega, ali bezt puno efekta. 

Ads