Nada Topčegić i Era Ojdanić bili su neki od najpznatijih pjevača sa estrade koji su bili u dobrim i bliskim odnosima  sa pokojnim Borom Drljačom. Bora je prije samo nekoliko dana preminuo i sahranjen u porodičnoj grobnici zajedno sa svojom suprugom, Verion. on je o Verici uvijek rado govorio jer ju je jako volio, kako kaže, i bila je njegova najveća ljubav. Nažalost život ju je oduzeo ovom poznatom pjevaču prerano, a njemu je najviše žao to što uvijek jedan roditelj fali njihovim sinovima.

Iako je bilo do sada dosta sahrana, ova je ostavila dubok trag na sve. Naime, obzirom da svi smatraju da je Bora važio za jednog od najvećih, Nada je zamjerila jednu veliku stvari. Naime, ona je to kazala i Eri, te nije mogla stati bez komentara. Naime, Nada se požalila svom drugu kazavši kako su Bori napravili sahanu ali da je jako tuško što mu niko nije napravio komemoraciju. Iako je Bora bio njihov blizak prijatelj, oni smatraju da ne zaslužuje samo radi toga takav događaj, nego i zato jer je doistva bio veliki pjevač, i legenda narodne muzike. Nada je jednostavno morala iskomentarisati tako nešto, a na sve se uključio Era.

Era je kazao kako je Bora bio veliki čovjek i veliki muzičar, te su ga zbog toga voljeli svi. Po njemu je dokaz za to koliko je Bora bio veliki čovjek činjenica koliko ljudi je došlo da se oprosti od njega. Naime, na njegovoj sahrani okupio se zaista veliki broj ljudi, ali i kolega sa estrade koji su došli da se pozdrave sa njim.

Ads