Rafael Nadal je pre par dana odsustvom Novaka Đokovića osvojio 21 Grand slem u Australiji, te je tako postao teniser sa najvećim brojem osvojenih Grand slemova u istoriji. Gubio je od Medvedeva sa 2:0 u setovima, a onda je opet pokazao svoj šampionski karakter i duh, te je okrenuo celu priču na svoju stranu te je pobedio sa 3:2.

Nije tajna, da se on i Novak ne mirišu, Đoković je odmah čestitao putem društvenih mreža, ali Rafael ipak nie pokazao fer plej. Kaada je Novak deportovan iz AAustralije, on je otvoreno rekao da će turnir da bude dobar i bez Novaka, te je rekao da su pravila za sva ista, pa makar se on zvao i Novak Đoković.

O njegovom privatnom životu, jako se malo zna, jer se on na Instagramu uopšte puno ne promoviše po pitanju ličnog života, a njegova supruga sa kojom je bio u vezi jako dugi niz godina, skoro da i nema na zajedničkim fotkama. Naime, njih dvoje su zajedno još od 2005 godine, a Rafaeel ju je napokon oženio 2019 godine, a njeno ime je Ksiska Parelo, ima 34 godine, i diplomirani je ekonomista. Venčanje se desilo na prelepoj Majorki, odakle su oboje, a na slikama se videlo da se stvarno vole, a španska javnost se konstantno pita, kada će da dobiju decu?

Sve je iznenadio kada je rekao da obožavaju decu, ali da će ih imati kada on okonča sportsku karijeru, jer želi deci i porodici da se u potpunosti posveti, a sada to ne bi nikako mogao. Vaša mišljenja?

Ads