Rafael Nadal je pre samo 2 neelje ušao u istoriju, kao teniser sa najviše osvojenih Grand slemova do sada. Uzeo je 21 trofej u Australiji, i tako iza sebe ostavio Novaaka Đokovića i Rožer Federera, koji su ostali na brojci od 20 trofeja. On je ispao malo nefer, kada je na početku Australian opena rekao da deportacija Đokovića uopšte nije loša, i da će tuurnir i bez njega da bude jako dobar.

Naravno da mu je put do osvajanja bio itekako olakšan jer bi mu u polufinalu bio upravo Novak Đoković. Ovih dana je također bila aktulna i njegova priča oko njega i njegove supruge, sa kojom je u vezi poslednjh 20 godina, ali još uvek nemaju dece.

On je sve iznenadio kada je rekao da ne namerava još da proširuje porodicu jer će deca da dođu na red, tek kada on završi svoju tenisku karijeru, kada se bude u potpunosti mogao posvetiti deci, ali i celoj prorodici. Mnogi su tada rekli da Novaku i Federeru to uopšte ne smeta, ali šta da se radi? Sada je isplivao i jedan snimak od pre par godina, kada je na jednom turniru u Rio De Žaneiru, Rafael Nadal u potpunosti bio ometen od strane sklupljačica teniskih loptica.

Mediji su pronašli da je ova lepotica danas voditeljica na jednoj poznatoj brazilskoj TV kući, a kako je sve izgloedalo tada, pogledajte u nastavku našeg današnjeg članka.

Ads