Mi se danas bavimo sa najmodernijim devojkama na svetu, a koje jednostavno bombarduju Instagram iz dana u dan. Devojke koje su napumpane sa svih strana, i koje na sebe ulažu hiljade i hiljade evra, jednostavno su postale san 90% muškaraca koji definitivno lajkaju svaki njihov post ili stori. Međutim, procentualno imamo jako puno njih koji preteruju u svome doterivanju, a da li je Nataaša Kraun jedna od njih, procenite i sami.

Ona je inače srpkinja, koje ima poreklo sa ovih prostora, ali je rođena u Švajcarskoj, gde je odrasla, završila školu, a danas se bavi sama sa sobom, jako je uspešna na Instagramu, i to posebno zbog svoje ogromne zadnjice. Verovali ili ne, Nataša je na svoj izgled potrošpila preko 100.000 evra, a većinu je uložila u svoj ponos, odnosno u zadnjicu. Verovali ili ne, jako puno jede Nutele, ponekad čak i celu teglu na daan, a svoje pratioce redovno šokira na društvenoj mreži Instagram, gde svakodnevno kači nove fotke, a poslednjom odevnom kombinacijom je deffinitivno oduvala apsolutno sve.

Njen moto pod kojim živi je, “Što veće, to je bolje”, a na Instagaramu ima nestvarnih 2 miliona folovera. Ima čak i bračnih ponuda, ali kako sama kaže na Instagrmu, toliko ima posla oko Instagrama, da nema kad da popije kafu sa prijateljicama, a kamoli da izlazi sa raznim mladićima, koj ijoj čak šalju i bračne ponude. Sada se pojavila u crnom rupčastom kombinezonu, a komentari su više nego pozitivni. pogledajte i sami i svvakako nam napišite koje je vaše mišljenje o devojkama poput Nataše?

https://www.instagram.com/p/CcAAvJHAiSF/

Ads