Nikolija Jovanović je poznata srpska pevačica, reperka i manekenka.Ćerka poznate pevačice Vesne Zmijanac , ne krije da sa majkom neguje blizak odnos i da su jedna drugoj najveća podrška od trenutka kada je Nikolija došla na svet , pa sve do danas.

Karijeru je otpočela 2013 godine, sa singlom ” ćao zdravo “, a pre toga bila je poznata po tome što je bila učesnica rijaliti Survivora Srbija.Trenutno je u braku sa popularnim pevačem i reperom sa kojim ima dve ćerkice i koji joj je kako kaže podrška u svemu. Poznata po atraktivnom izgledu , pevačice nikada nije ustručavala od toga da se obuče malo ” slobodnije “, ali je ovog puta , kako bi mnogi rekli nadmašila samu sebe.

Naime, kako je Nikolija popularna na društvenoj mreži Instagram , od nedavno se na njenom nalogu pojavila i fotografija na kojoj pozira neobičnoj odevnoj kombinaciji. Kombinacija koja ju pokriva od glave do pete , mnoge je ostavio u šoku , jer ipak na takvu Nikoliju nismo navikli. Ono što bi trebalo da utješi mušku stranu publike je taj , da je ipak deo oko poprsja ostao itekako otkriven , jer ipak je to Nikolija. Jovanovićeva je nosila takozvani ” najmanji brushalter na svetu ” , koji je napravljen od tračica koje su napravljene kao srce i koje drže korpice.

Ovakva njena objava izazvala je pregršt različitih komentara , te su se njeni pratioci pobrinuli za to da joj zatrpaju Instagram nalog komentarima.
“Ovo možeš samo ti da poneseš”, “Goriš”, “Ja ne verujem šta vidim”, “Sad sam sve video”, “Pazi da ti ne pukne”, samo su neki od hiljade komentara na njenu objavu.

Ads