U nastavku današnjeg članka govorimo o popularnom ttakmičenju Zvezde Granda, koje se na anšim TV kanalima i više nego uspešno prikazuju u poslednjih 30 i više godina. I više je nego kvalitetno takmičenje, gde se prijavljuju mladi iz cele regije, a žiri koji je tamo konstantan na najbolji mogući način im prenose svoje znanje.

Svi pobednici ovog takmičenja su itekako napravili i više nego solidne karijere, a imamo i onih koji su odneli pobede lai su ipak nestali sa muzičke i estradne scene na ovim prostorima, Neki su totalno batalili muziku dok imamo i onih koji su se totalno posvetili nekim drugim poslovima. Međutim, imao jako veliki broj onih koji su itekako zalutelai u ovo takmičenje i koji su definitivno profulali profesiju pevača, pa im onda žiri na najbrutalniji način pokažu da njeiovo mesto nije nikako za mikrofonom.

Jedan od onih koji je definitivno zalutao u ovo takmičenje je svakako i Slobodan Katanić, koji je sada već davne 2003. godine koji se pojavio pred žirijem, i koji je postao hit nakon audicije za Zvezde Granda. On se tada predstavio kao Barbika i rekao da će biti pevačica, a ne pevač, što je sve nasmejalo, a nniko nije mogao ni naslutiti da se on nešali nego da je smrtno ozbiljan.

“Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio” – ispričala je Barbika prošle godine u razgovoru za portal Srbija danas, a evo kako on danas izgleda…

Ads