Svi već znamo da je nekoliko dana popularni pjevač Darko Lazić glavna tema u svim medijima i portalima. On je imao nekoliko dana koji su bili jako turbulentni za njega i njegovu porodicu, a kako se on osjeća to nam je na najbolji način pokazala njegova objava na društvenim mrežama.

Darko je prije nekoliko objavio fotografiju sa pokojnim oceljm i dodao je jedan dirljivi opis. On je napisao “Fališ mi više nego ikada u životu”. Da podsjetim, da je Darko prije nekoliko dana od svoje bivše supruge Ane Sević preuzeo svoju malu kćerku Lorenu, koja živi sa majkom, a samo što je proveo sat vremena sa njom u rodnom mjestu Brestaču, kako smo saznali on je nju ostavio i otišao u kafanu. Njegova majka Branka Lazić je potvrdila da je njen sin prije više od mjesec dana ni jednom nije ostavio malu kćerku sa njom, i da se nije vratio dva dana kući, i da je Ana tada došla u Brestaču po kćerku. Ona je potvrdila da je cijeli dan bio sa kćerkom , ali da je otišao na jednu privatnu večeru, i da se vratio tokom noći i da je sutrašnji dan proveo cijeli sa Lorenom.

Također, njegova je majka rekla da su se Darko i Ana dogovorili da će on Lorenu da vrati u Beogradu, ali da je Ana opet došla po nju. Zatim je izjavila da nije istina što se priča da je Lorena provela dva dana sama s njom bez Darka, a sada oglasila i Ana Sević: “Slatko se ismija… Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, “imaju tako rijetku krvnu grupu pa ne mogu da dobiju koronu”?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga vezano za ovaj slučaj i koji će se sa akterima družiti na sudu.“, rekla je pjevačica Ana Sević.

Ads