Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića koji traje već 10 godina je napravio prau medijsku sapunicu. Oni su u ovom braku dobili dvoje djece, ali već nekoliko godina njima nikako ne cvjetaju ruže kada je u pitanju ljubav, a Duško je stalno odsutan od kuće pa tako je Jelena prije dvije godine uhvaćena u pravari Duška.

Oni su bili skupa kada je bio doček nove 2019. godine, bili su skupa u jednom hotelu gdje je pjevačica Jelena Karleuša imala nastup, a njoj je ostao otključan telefon koji je bio na stoluu. U tom trenutku duško nije mogao da odoli pa je našao masu poruka koje je Jelena razmjenjivala sa BH fudbalerom Ognjenom Vranješom. Cijelu je godinu trajala ova njihova aferta, a sve to čak došlo i do suda, ali Ognjen nije odustajao pa je na kraju čak i tužio Jelenu Karleušu zbog nanošenja uvreda i javnih prijetnji na društvenim mrežama. Brak Ognjena se odmah raspao nakon ovog skandala, dok su Duško i Jelena ostali idalje skupa u braku. Kako izgleda da su oni ostali skupa samo zbog djece i da nije zbog ljubavi. Pojavili su se dokazi na sve strane, a onda se i Duško prošle godine previše opustio pa su i njega povezivali sa beogradskim ljepoticama. Njihove kćerke Atina i Nika su svaki dan sve više izložene medijima, a mlađa je rekla kako je smršala i kako ide na dijetu, a to se njenom ocu Dušku nije nikako svidjelo.

Male djevojčice na svom Instagramu profilu imaju preko 200 hiljada pratitelja, a prije nekoliko mjeseci mlađa kćerka je bila i predmet svađe u jednom restoranu u Beogradu, kada su se Jelena i Duško posvađali jer se njemu nikako ne sviđa kako ona utiče na njihove kćerke. Nekoliko svjedoka je reklo kako je došlo do prepiranja, a kako kažu prisutni da je Duško udario šamar Jeleni.

Ads