Jedan od najpoznatijih pjevača na ovim prostorima, čije se pjesme vjerojatno i ponajviše pjevaju na ovim prostorima zasigurno je Haris Džinović. Na muzičkim takmičenjima se najčešće mogu čuti upravo njegovi hitovi, iako su prilično teške pjesme za pjevanje, pa tako žiri vrlo često pokušava da uputi takmičare da ne pjevaju takve pjesme kako bi se dokazali jer tu najviše i griješe. Naime, Haris je jedan od najjačih vokala koji postoje u ovom regionu, sa posebnom bojom glasa zbog čega je i popularan toliko.

Naime, on je  uvijek izgledao i prilično markantno, a pored sebe već decenijama ima jednu od najljepših žena, Melinu Džinović. Iako je razlika u godinama prilično velika između njih, to nije nikako uticalo na njihovu ljubav, a nakon što su 12 godina bili u vezi, dobili su i svoje prvo dijete, kćerku Đinu, a nakon nje i sina kojem su dali ime Kan. Naime, nakon toga svega, oni su se odlučili vjenčati na moru, odnosno na jahti “Malteze falkon”. Đina je prelijepa mlada djevojka, a mnogi kažu da izgleda baš kao svoja majka, a i da je povukla šarm na Melinu. Haris i njegova supruga ne vole previše da pričaju o privatnom životu i svojoj djeci jer žele da ih zaštite maksimalno.

Međutim, Đina sada odrasta, i kao svi njeni vršnjaci, uživa u društvenim mrežama pa često tamo objavljuje svoje slike, kao i slike sa svojim momkom, koji je inače i fudbaler Crvene Zvezde, Andrej Đurić. Đina već sad izgleda kao top model, a vidi se i da postavlja nove trendove, što i ne čudi obzirom da je njena majka modna dizajnerka.

Ads