Ponovno danas pišemo o korona virusu koji je dosta uznapredovao u ovoj godini dana, a koliko je zapravo jako pokazuje činjenica iz Indije, zemlje koja je najmnogoljudnija na svijetu. Indija je bila jedna od najvećih misterija u godini, jer nikom nije bilo jasno kako je moguće Indiji nema nikako korona virusa, a danas kako saznajemo umire preko 300 hiljada osoba, a to je ogromna cifra za ovu zemlje.

Već se mjesec dana u Srbiji cijela ova priča polako stišava, a to je uslovljeno sa velikim procentom ljudi koji su primili vakcinu, iako nije bitno da li je ona američka, ruska ili kineska. Jedna jako poznata doktorica iz Beograda Danica Grujičić, ali ona nije nikad bila u kriznog štabu Srbije, ali je rado bila gost u medijima ili nekim emisijama. Uvijek ima mnogo informacija i ona je jedna od mlađih medicinskih sestara koja je još u 70 im godinama prošlog vijeka, gdje je bila u jednoj beogradskoj klinici gdje je bila se pojavila variola vera, pa tako da je ona upućena sa ponašanjem jednog smrtonosnog virusa kao što je korona virus. Međutim, ona se sada oglasila i na društvenim mrežama i na to na veliku nedelju, dan kada je bio Vaskrs i poslala je jednu jako jasnu poruku.

“Pobjeđena je smrt i korona, možete se radovati Hristose Vaskrese!”, napisala je doktorica na slici Vladikom Teodosijem koji je iz manastira Gračanice. Svi sada pitaju, a da li je to doktorica preležala koronu, kada je napisala ovakav opis na slici? Šta mislite o tome? Pišite nam.

Ads