Još uvijek je se svi sjećamo kao mlade majke koja je svojim glasom opčinila čitavu scenu Zvezda Granda kada je izašlla i zapjevala prvu pjesmu. Biljana je odmah osvojila žiri, ali i publiku te je okupila armiju fanova koji je vjerno prate. Biljana je zaista bila fantastičan takmičar, a vjerojatno bi uspjela još i bolje samo da nije imala prejaku konkurenciju. Naime, Biljana je bila baš među prvim postavam takmičara koji su bili izuzetno jaki, ali je poslije toga nastavila svoju karijeru u malo skromnijem tonu.

Međutim, ono što mnogi o njoj nisu znali jeste da je ona imala partnera sa kojim je bila dugo zajedno, ali ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je trudna. Ipak, ona je poslije toga pronašla ljubav, i to sa Aleksandrom Nedićem. Iako su njih dvoje zajedno već godinama, nisu se odlučivali na brak sve do sada, što je mnogima bilo čudno, ali eto, njima dvoma se tako poklopilo da su sada bili spremni na takav korak. Naime, što se tiče svadbe i vjenčanja, sve se održalo u Grockoj u krugu najbližih prijatelja i porodice, što zbog trenutne situacije sa epidemijom, što zbog njihove odluke generalno da imaju manje zvanica i manju ceremoniju.

Naime, njih dvoje su se još prije dvije godine vjerili u Dubaiju, a zatim su počeli i zajednički život u Vinči. Oboje iz prvih brakova imaju djecu, on kćerku, a Biljana sina te se svi odlično slažu. Jovana je imala raskošni buket sačinjen od bisera i dragog kamenja, dok joj je vjenčanica bila prilično jednostavna te je to dvoje odlično išlo jedno uz drugo, taman u dozi elegancije.

Ads