Zvezde Granda su iznjedrile neke od najvećih zvijezda današnjice, a kada se pogleda realno stanje na estradi, većina popularnih pjevača i pjevačica koji imaju talenat dolaze upravo iz produkcijske kuće Granda. Među njima se posebno izdvajaju imena poput Milice Todorović, Milice Pavlović, Darka Lazića, Rade Manojlović, ali i brojnih drugih estradnih umjetnika. Jedna od najsimpatičnijih pjevačica je definitivno Milica Todorović, koja je i pored slave i popularnosti zadržala svoj temperament, svoj karakter ali i svoj humor. Naime, nju svi vole zvati na gostovanja u emisije zato što je šou uvijek zagarantovan, bilo da će pričati neke šale ili njene sada već nadaleko poznate imitacije, u kojima joj nema ravne.

Iako je Milica uvijek vesela, nasmijana i raspoložena u javnosti to svakako ne pokazuje njenu stvarnu situaciju u privatnom životu. Naime, Milica zadnjih par godina vodi velike borbe prvenstveno sa zdravljem obzirom da se duže vremena već nije osjećala dobro, a onda je prošle godine uhvatila i korona, zbog koje joj je bilo još gore. Međutim, iako je od korone ozdravila ostali problemi su ipak ostali i dalje tu, te sada mora da se nosi sa tim. Naime, i ova godina joj nije krenula baš dobro, jer pored ljubavnih problema i dalje ima poteškoće sa štitnom žlijezdom.

Zbog ovoga navodno ne može ni da ostane trudna, što joj je velika želja, a nivo hormona je nago skočio također zbog cijele te situacije. Iako Milica ne voli puno da priča o tome, ona to ni ne krije, naravno, pa je tako u nekoliko navrata pričala kako joj nije uvijek lako, ali da se pomirila sa time, ali se i ne predaje, pa sada čeka vrijeme kada će moći napokon otići u Englesku u jednu privatnu kliniku koja bi joj mogla riješiti taj problem.

Ads