Za danas za vas naravno da imamo novosti koje nam dolaze sa naše javne scene, tačnije novosti koje su povezane sa estradnom scenom, a malo ćemo se dotaći i jedne od najpoznatijih pjevaliča na cijelom Balkanu, a svakako da mislimo na Svetlanu Cecu Ražnatović. Naime, pjevačica je jučer proslavila krsnu slavu Svetog Nikolu, pa je ove godine odlučila da na slavlje pozove samo porodicu i njene najbliže prijatelje.

Svakako da su na Cecinu slavu među prvima došli njena kćerka Anastasija sa dečkom Đorđem Kuljićem, kao i njen sin Veljko sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom. Neizostavan svakako bio je i Cecin dečko Bogdan Srejović, sa kojim je pjevačica u ljubavnoj vezi već više od godinu dana, a do sada su nam pokazali da u istoj uživaju najbolje moguće. Zahvaljući Bogdani koja je ušla u porodicu Ražnatovića, tako što se udala za Veljka, postala je poznata i ona ali i njena porodica, posebno njenje sestre. Oni su inače iz malog mjesta koje se zove Titel, a sestre Rodić su za kratko vrijeme postale itekako poznate.

Bogdana kako smo već rekli tako što se udala za Veljka, njena druga sestra Bojana, ušla je u vezu sa Mirkom Šijanom, sa kojim je nedavno dobila sina Zorana, a izgleda da je i treća sestra Rodić pronašla svoju ljubav. Najviše pažnje dolaskiom na Cecinu slavu, upravo je privukla Nataša koja je došla zajedno sa svojim novim dečkom. Dugo se spekulisalo da ona ima nešto sa sinom Zlate Petrović, ali ispostavilo se da to nije istina. Za njenog novog dečka mnogi su prokomentarisali da je pravi dasa. Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads