Devedesetih godina je bila jedna od najpopularnijih folk pjevačica u regionu  a početkom dvije hiljadite pjevačica Mira Škorić je nizala hit za hitom. Koliko je tada bila prisutna gdje god se okreneš, tako je danas skoro nigdje nema. Posljednjih godina nije uopšte aktivna u muzici i iako za nju znaju mnogi starjiji i mlađi znaju bar po jednu njenu pjesmu.

Kada je u pitanju njen privatni život, poznato je da je ona u braku sa hirurgom Vasom Jeremićem dobila kćerku za koju malo ko zna kako izgleda. Dok je Mira bila popularna,  a njena kćerka još uvijek mala često se pojavljivala sa njom u javnosti, ali sada je već djevojka i niko ne zna kako danas izgleda.

Milica Jeremić, njena kćerka ne želi medijski da se eksponira i momentalno je student, a u školi je uvijek bila odličan učenik. Mira svoju kćerku podržava u svemu što radi a kaže da je i njena kćerka nju podržavala cijeli život. Milica je, nakon što je srednju školu završila kao učenik generacije i onda je odlučila da krene stopama svog oca i upisala je medicinski fakultet.

Njena želja je da postane hirurg i da spašava ljudske živote. Mira kada god govori o svojoj kćerki ističe koliko je ponosna na nju a ponekad i na društvenim mrežama objavi poneku fotografiju sa njom. Svaka takva fotka izazove veliki broj komentara koji su pozitivni i puni komplimenata a najčešći su oni da Milica jako liči na svoju majku. Koliko je to istina možete se i sami uvjeriti ako pogledate fotke koje vam donosimo.

 

Ads