U utorak naveče u najgledanijem rijalitiju Zadruga održana je žurka kako je to već tradicija petu sezonu. I opet su kao i do sada glavni akteri cijele priče bili Dalila i Dejan Dragojević i Filip Car. Svima je već poznato šta se izdešavalo od samog početka kada su oni u pitanju, a sada se desio veliki preokret koji je šokirao sve, a očigledno najviše Dalilinog oca, Husu Mujića.

Svi znaju da se on bio mnogo ljut na svoju kćerku zbog svega što je ona do sada uradila u rijalitiju, i da nije htio da čuje za nju, a sada se on šokirao kada je saznao da su se Dalila i Car poljubili, i da je ona pogazila svaku svoju riječ koju je govorila u prethodnom periodu. Huso ovih dana prolazi pravu porodičnu dramu zbog imovine, a sada je nakon saznanja da su se Dalila i Filip pomirili, on opet stavio do znanja da on i dalje ne podržava svoju kćerku i da ne stoji uz nju.

Ono što je šokantno jeste da se sve to desilo samo nekoliko sati prije njegovog rođendana. Njega su novinari pozvali kako bi dao svoj komentar na novonastalu situaciju, a on je samo kratko rekao sljedeće: “Ne pitajte me za nju, sa mnom je završila. Povukao sam se, više neću da komentarišem ništa, nema poente”, rekao je on i onda je spustio slušalicu.

Podsjećanja radi, on je na samom početku rekao da ne podržava Dalilinu vezu sa Filipom, i rekao da se ona u Šepak može vratiti samo u slučaju da se pomiri sa Dejanom, pa je tako tada rekao: “I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću.”

Ads