U današnje vreme TV stanice širom Balkana, a pogotovo u Srbiji otišle su u nekom totalno drugom pravcu, a tome je svakako najviše kumovala sama Jovana Jeremić, koja je danas zaštitno lice Pink televizije. Ona je sa svojim nadmenim i pomalo napornim nastupom, definitivno postigla, ono što je zapravo i sama htela, to jeste da svi pričaju o njoj i njenom šeru, a imamo osećaj da sa tableotom i miitelom čak i spava. 

Pre par dana je imala jednu kraću izjavu koja je postala više nego viralna, kada je rekla da bi pristala čak i da vodi jutarnji program gola, ako bi to gledaoci zahtevali od nje, Ona je tako rekla, da je džaba ako ste zakopčani do grla, ako ste ku rva od žene, Ne znamo da li je aludirala na neku od kolegica, ali njena izjava je svakako van svake pameti. 

Sa druge strane Irina Vkotićm njena kolegica je puno umerenijaa u svojim izjavama, a njene emsije suu također jako gledane. Sada je imala jednog jako zanimljivog gosta, sa jako zanimljivom temom, a on se pojavio sa zmijom oko vrata, a ona je odmah sskočila sa stolice i nije joj padalo na pamet, da na njegov predlog stavi zmiju oko vrata.

Na kraju je pristala da pipne samo zmiju za rep, a kada se gost ipak još malo više približio, ona je rekla “Ne prilazi mi bre”, a onda je fokus kamere otišao na sat koji se nalazio na zidu. U međuvremenu se u eteru čuo smeh, a veruje se da je Vukotićka ipak se malo šalila i da je emisija uspešno nastavljena. 

Ads