Voja Brajović – jedan od doajena srpskog glumišta i najvećih glumaca koji su bili na našim prostorima. Moglo bi ga se slobodno nazvati jednim od veličanstvenih, jer je glumio u skoro svakom velikom filmskom ostvarenju, zajedno sa Draganom Nikolićem, sa kojim je bio u generaciji. Voja je svoju karijeru odmah obilježio kao uspješnu kada se pojavio u kultnoj seriji “Otpisani”, zajedno sa Draganom, a tada su bili prozvani i najpoželjnijim muškarcima u bivšoj Jugoslaviji. Voja je nastavio sa Otpisanima u “Povratku Otpisanih”, a pored toga je zabilježio uloge u preko 60 filmova i serija.

Ipak, on nije bio samo glumac, nego je imao i političke funkcije, pa je godinu dana bio ministar kulture Vlade Srbije, a nakon toga je postao savjetnik za kulturu pod vladavinom tadašnjeg predsjednika, Borisa Tadića. Vojislav je svoju suprugu Milicu upoznao upravo radeći ono što najviše voli, na filmskom setu, a na vječnu ljubav su se zarekli 2002. godine, što je bio Vojin drugi brak u 54. godini, dok je Milica Mihajlović imala 31 godinu. Milicu također svi znaju po brojnim filmskim i televizijskim ostvarenjima, a Voja kaže kako ga kod nje najviše opčinjava njena energija, snaga i veselje koje ima u sebi.

Kazao je kako je ona uvijek tu da odagna sve njegove crne misli i da ga podrži u svemu što radi, a to je ono što mu je najviše trebalo u životu. Milica kaže da se njih dvoje vole i razumiju u svemu, jer se i bave istim poslom, i da malo ko sa strane to može da razumije.

Ads